Publikavimo data: 2025-08-19
Patrauklus ančių kepenėlių terinas
Skanus ančių kepenėlių terinas - labai skanus ir neįprastas ančių kepenėlių patiekalas. Tai kažkas tarpinio tarp pašteto ir troškinio. Kepenys suteikia neįprastą ir išskirtinį skonį. Dėl paprastų ingredientų jį labai paprasta paruošti. Puikus patiekalas, kuris papuoš Naujųjų metų stalą.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite atsitiktine tvarka ir kepkite augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą. Kepenėles nuplaukite, nuimkite plėvelę, supjaustykite ir sumaišykite su svogūnais. Apkepkite ir pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 2
Supilkite vyną ir grietinėlę ir toliau virkite. Visus ingredientus sudėkite į maišytuvą ir susmulkinkite. Sudėkite susmulkintus ingredientus į orkaitę 15 minučių.
Žingsnis 3
Perkelkite paruoštą ingredientą į bet kokią formą ir užpilkite ištirpintu sviestu. Padėkite indą į šaldytuvą.
Kategorijos