Patrauklus ančių kepenėlių terinas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Patrauklus ančių kepenėlių terinas

Skanus ančių kepenėlių terinas - labai skanus ir neįprastas ančių kepenėlių patiekalas. Tai kažkas tarpinio tarp pašteto ir troškinio. Kepenys suteikia neįprastą ir išskirtinį skonį. Dėl paprastų ingredientų jį labai paprasta paruošti. Puikus patiekalas, kuris papuoš Naujųjų metų stalą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
376 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
36 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Patrauklus ančių kepenėlių terinas Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite atsitiktine tvarka ir kepkite augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą. Kepenėles nuplaukite, nuimkite plėvelę, supjaustykite ir sumaišykite su svogūnais. Apkepkite ir pabarstykite prieskoniais.

Žingsnis 2

Patrauklus ančių kepenėlių terinas Žingsnis 2
Supilkite vyną ir grietinėlę ir toliau virkite. Visus ingredientus sudėkite į maišytuvą ir susmulkinkite. Sudėkite susmulkintus ingredientus į orkaitę 15 minučių.

Žingsnis 3

Patrauklus ančių kepenėlių terinas Žingsnis 3
Perkelkite paruoštą ingredientą į bet kokią formą ir užpilkite ištirpintu sviestu. Padėkite indą į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
česnakiniai užkandžiai, receptų knyga, namų receptai, terrine, jūsų receptai, mėsos paštetai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., įspūdingas receptas, mėsos ir paukštienos užkandžiai, užkandžiai

Kategorijos