Publikavimo data: 2025-08-20
Patrauklus korėjietiškos jautienos ir morkų užkandis
Korėjietiškos morkos dažnai naudojamos įvairiuose receptuose. Dėl sudėtyje esančių prieskonių jos patiekalams suteikia ypatingo pikantiškumo. Virtos jautienos su korėjietiškomis morkomis ir grybais užkandis gaunasi sotus, skanus ir aromatingas.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite žiedais ir marinuokite atskirame inde su actu ir cukrumi. Palikite 15 minučių ir nusausinkite skystį. Pastatykite keptuvę ant ugnies, įkaitinkite ir supilkite saulėgrąžų aliejų. Grybus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepinkite.
Žingsnis 2
Kepimo skardą uždenkite folija. Tuo tarpu mėsą supjaustykite batonėliais ir išdėliokite juos ant formos nedideliu atstumu vienas nuo kito. Turėtumėte gauti 12 mėsos gabalėlių.
Žingsnis 3
Tada sudėkite svogūnus, troškintus grybus ir korėjietiškas morkas. Aptepkite majonezu ir įdėkite kepimo skardą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 15 minučių. Įsitikinkite, kad jis nesudegė. Išimkite iš orkaitės ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Grįžkite į orkaitę dar 5 minutėms, kad sūris išsilydytų.
Kategorijos