Publikavimo data: 2024-06-16
Patrauklus užkandis - į šoninę įvyniotos krevetės
Į šoninę įvyniotos krevetės - skanus ir greitas šventinio stalo užkandis. Šoninė su rausva plutele ir švelnios krevetės sukuria neįtikėtinai kvapnų ir apetitą žadinantį skonių derinį. Užkandį galima patiekti ir karštą, ir šaltą, apšlakstytą citrinos sultimis. Patiekalą galite papildyti keptomis vyšninių pomidorų puselėmis, rukola, citrinos griežinėliais, grietinėlės ar sūrio padažu. Patiekalo skoniui pagardinti pabarstykite džiovinta paprika.
Žingsnis 1
Paruoškite krevečių marinatą: giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, majonezą, citrinos sultis, druską ir juoduosius pipirus. Krevetes sudėkite į marinatą ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 2
Išimkite krevetes iš marinato. Kiekvieną krevetę atsargiai apvyniokite šoninės gabalėliu. Sudėkite krevetes ir šoninę į kepimo indą ir užpilkite likusiu marinatu. Dėkite formą į 200 ℃ įkaitintą orkaitę 15-20 minučių.
Kategorijos