Pekino kopūstai, įdaryti dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pekino kopūstai, įdaryti dešrelėmis

Įdaryti kopūstai - tai patiekalas, žinomas daugelyje pasaulio virtuvių. Patiekalą sudaro mėsos arba daržovių maltinukai su virtais ryžiais, suvynioti į kopūstų arba vynuogių lapus. Yra receptų su skirtingais ingredientais, pavyzdžiui, naudojami ne paprasti, o Pekino kopūstai. Būtent šis variantas ir bus nagrinėjamas šiame straipsnyje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Pekino kopūstai, įdaryti dešrelėmis Žingsnis 1
Kepkite svogūnus, morkas ir bulves sėmenų aliejuje, retkarčiais pamaišydami. Kepkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Pekino kopūstai, įdaryti dešrelėmis Žingsnis 2
Ant daržovių įdaro dėkite kopūsto lapą, tada dešrą. Suvyniokite ir kepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos, po 5 min. iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos