Publikavimo data: 2025-08-20
Pekino kopūstai, įdaryti dešrelėmis
Įdaryti kopūstai - tai patiekalas, žinomas daugelyje pasaulio virtuvių. Patiekalą sudaro mėsos arba daržovių maltinukai su virtais ryžiais, suvynioti į kopūstų arba vynuogių lapus. Yra receptų su skirtingais ingredientais, pavyzdžiui, naudojami ne paprasti, o Pekino kopūstai. Būtent šis variantas ir bus nagrinėjamas šiame straipsnyje.
Žingsnis 1
Kepkite svogūnus, morkas ir bulves sėmenų aliejuje, retkarčiais pamaišydami. Kepkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Ant daržovių įdaro dėkite kopūsto lapą, tada dešrą. Suvyniokite ir kepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos, po 5 min. iš kiekvienos pusės.
Kategorijos