Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais

Mėgstu kopūstus ir mėsą. Įdaryti kopūstai yra puikus derinys. Kopūstai yra minkšti, o rezultatas - skanus.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 1
Paruoškime pekino kopūstus. Štai toks daigas.

Žingsnis 2

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 2
Sudėkite jį į tinkamo dydžio puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Po 15 minučių virimo nukelkite nuo ugnies. Išimkite.

Žingsnis 3

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 3
Paruoškime daržoves.

Žingsnis 4

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 4
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną. Morką sutarkuokite vidutine tarka.

Žingsnis 5

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite paruoštas daržoves.

Žingsnis 6

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 6
Įpilkite augalinio aliejaus ir pomidorų pastos. Uždenkite dangčiu ir troškinkite penkias minutes ant silpnos ugnies.

Žingsnis 7

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 7
Paruoškite faršą. Paimkite mėsos, lygiomis dalimis jautienos ir kiaulienos.

Žingsnis 8

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 8
Vartoju po 500 gramų.

Žingsnis 9

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 9
Mėsą sumalkite mėsmale.

Žingsnis 10

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 10
Paruoškite svogūnus maltiniams.

Žingsnis 11

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 11
Pertrinkite ją per mėsmalę ir sudėkite į maltą mėsą.

Žingsnis 12

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 12
Paruoškime ryžius įdarui. Paimsime puodelį ryžių.

Žingsnis 13

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 13
Įdėkite į puodą su verdančiu vandeniu. Virkite, kol išvirs iki pusės. Nuplaukite.

Žingsnis 14

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 14
Į maltą mėsą suberkite ryžius.

Žingsnis 15

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 15
Į tą pačią masę įmuškite vieną kiaušinį.

Žingsnis 16

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 16
Paruoškime prieskonius maltiniams.

Žingsnis 17

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 17
Labai gerai išmaišykite įdarą.

Žingsnis 18

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 18
Kopūstai atvėso. Paruoškite lapus.

Žingsnis 19

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 19
Ant lapo krašto uždėkite nedidelį (apie 70 g) įdaro rutuliuką.

Žingsnis 20

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 20
Susukite ir susukite šonus.

Žingsnis 21

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 21
Iš mažiausių lapelių galima pagaminti mažus įdarytus kopūstus. Vaikams.

Žingsnis 22

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 22
Ant troškintų daržovių sudėkite mūsų įdarytus kopūstus.

Žingsnis 23

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 23
Įpilkite stiklinę vandens. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 30 minučių.

Žingsnis 24

Pekino kopūstai, įdaryti prieskoniais Žingsnis 24
Mūsų įdaryti kopūstai paruošti. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos