Mėgstu kopūstus ir mėsą. Įdaryti kopūstai yra puikus derinys. Kopūstai yra minkšti, o rezultatas - skanus.
Žingsnis 1
Paruoškime pekino kopūstus. Štai toks daigas.
Žingsnis 2
Sudėkite jį į tinkamo dydžio puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Po 15 minučių virimo nukelkite nuo ugnies. Išimkite.
Žingsnis 3
Paruoškime daržoves.
Žingsnis 4
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną. Morką sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite paruoštas daržoves.
Žingsnis 6
Įpilkite augalinio aliejaus ir pomidorų pastos. Uždenkite dangčiu ir troškinkite penkias minutes ant silpnos ugnies.
Žingsnis 7
Paruoškite faršą. Paimkite mėsos, lygiomis dalimis jautienos ir kiaulienos.
Žingsnis 8
Vartoju po 500 gramų.
Žingsnis 9
Mėsą sumalkite mėsmale.
Žingsnis 10
Paruoškite svogūnus maltiniams.
Žingsnis 11
Pertrinkite ją per mėsmalę ir sudėkite į maltą mėsą.
Žingsnis 12
Paruoškime ryžius įdarui. Paimsime puodelį ryžių.
Žingsnis 13
Įdėkite į puodą su verdančiu vandeniu. Virkite, kol išvirs iki pusės. Nuplaukite.
Žingsnis 14
Į maltą mėsą suberkite ryžius.
Žingsnis 15
Į tą pačią masę įmuškite vieną kiaušinį.
Žingsnis 16
Paruoškime prieskonius maltiniams.
Žingsnis 17
Labai gerai išmaišykite įdarą.
Žingsnis 18
Kopūstai atvėso. Paruoškite lapus.
Žingsnis 19
Ant lapo krašto uždėkite nedidelį (apie 70 g) įdaro rutuliuką.
Žingsnis 20
Susukite ir susukite šonus.
Žingsnis 21
Iš mažiausių lapelių galima pagaminti mažus įdarytus kopūstus. Vaikams.
Žingsnis 22
Ant troškintų daržovių sudėkite mūsų įdarytus kopūstus.
Žingsnis 23
Įpilkite stiklinę vandens. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 30 minučių.
Žingsnis 24
Mūsų įdaryti kopūstai paruošti. Gero apetito.