Publikavimo data: 2025-08-18
Pekino kopūstais įdarytas kalakutienos faršas
Pekino kopūstais įdarytas kalakutienos faršas yra dietinė nacionalinio rusų patiekalo versija. Jie ruošiami su kalakutienos faršu, kuris yra labai naudingas žmonėms. Kalakutienoje yra daug vitaminų, baltymų, fosforo, mikroelementų ir folio rūgšties. Dėl to pagerėja centrinės nervų sistemos veikla, gimdoje formuojasi ir vystosi sveikas vaikas, pradeda tinkamai veikti organai ir medžiagų apykaitos procesai.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite kalakutienos faršą, sumaišykite su ryžiais, druska ir pipirais pagal skonį. Kopūstų lapus 3 minutes pavirkite verdančiame vandenyje. Nupjaukite sustorėjusią lapo dalį.
Žingsnis 2
Vieną valgomąjį šaukštą maltos mėsos dėkite ant kopūsto lapo ir suvyniokite į voką. Tą patį padarykite su visais kopūstų lapais. Suvyniokite visus įdarytus kopūstus ir sudėkite juos į kepimo indą.
Žingsnis 3
Į vištienos sultinį suberkite prieskonius, pomidorų pastą, grietinę ir išmaišykite. Šiuo mišiniu užpilkite įdarytus kopūstus ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 30 min.
Kategorijos