Pekino kopūstais įdarytas kalakutienos faršas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pekino kopūstais įdarytas kalakutienos faršas

Pekino kopūstais įdarytas kalakutienos faršas yra dietinė nacionalinio rusų patiekalo versija. Jie ruošiami su kalakutienos faršu, kuris yra labai naudingas žmonėms. Kalakutienoje yra daug vitaminų, baltymų, fosforo, mikroelementų ir folio rūgšties. Dėl to pagerėja centrinės nervų sistemos veikla, gimdoje formuojasi ir vystosi sveikas vaikas, pradeda tinkamai veikti organai ir medžiagų apykaitos procesai.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Pekino kopūstais įdarytas kalakutienos faršas Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite kalakutienos faršą, sumaišykite su ryžiais, druska ir pipirais pagal skonį. Kopūstų lapus 3 minutes pavirkite verdančiame vandenyje. Nupjaukite sustorėjusią lapo dalį.

Žingsnis 2

Pekino kopūstais įdarytas kalakutienos faršas Žingsnis 2
Vieną valgomąjį šaukštą maltos mėsos dėkite ant kopūsto lapo ir suvyniokite į voką. Tą patį padarykite su visais kopūstų lapais. Suvyniokite visus įdarytus kopūstus ir sudėkite juos į kepimo indą.

Žingsnis 3

Pekino kopūstais įdarytas kalakutienos faršas Žingsnis 3
Į vištienos sultinį suberkite prieskonius, pomidorų pastą, grietinę ir išmaišykite. Šiuo mišiniu užpilkite įdarytus kopūstus ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 30 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos