Pekino kopūstų įdaras su naminės maltos mėsos faršu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pekino kopūstų įdaras su naminės maltos mėsos faršu

Balandžiai atsirado XVIII a. Prancūzijoje. Tuo metu pasiturintys visuomenės sluoksniai gamino patiekalus iš balandžių mėsos. Neturtingieji sugalvojo alternatyvą šiam patiekalui. Jie sumaišydavo maltą mėsą su ryžiais ir suvyniodavo šį mišinį į kopūsto lapą. Iš čia ir kilo pavadinimas golubtsy.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Pekino kopūstų įdaras su naminės maltos mėsos faršu Žingsnis 1
Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūną ir stambiai sutarkuotas morkas. Sudėkite pomidorų tyrę, o po 2 minučių - smulkiai supjaustytus kopūstus ir tarkuotus pomidorus.

Žingsnis 2

Pekino kopūstų įdaras su naminės maltos mėsos faršu Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite maltą mėsą, ryžius, smulkiai supjaustytas žoleles, 100 g smulkintų kopūstų, keptą mėsą, druską ir juoduosius pipirus. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Pekino kopūstų įdaras su naminės maltos mėsos faršu Žingsnis 3
Apvyniokite įdarytus kopūstus, sudėkite į kepimo indą, užpilkite likusiu kepiniu ir įpilkite šiek tiek vandens. Uždenkite formą folija ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos