Pekino kopūstų įdaryti kiaulienos farširuoti kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pekino kopūstų įdaryti kiaulienos farširuoti kopūstai

Dėl savo ingredientų šis patiekalas būna švelnus, sultingas ir mažai kaloringas. Pagaminti įdarytus Pekino kopūstus su pekino kopūstais paprasta. Šio recepto skonis panašus į klasikinių įdarytų kopūstų, tačiau jie būna minkštesni.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Pekino kopūstų įdaryti kiaulienos farširuoti kopūstai Žingsnis 1
Pekino žiedinių kopūstų lapus tolygiai supjaustykite, nuplaukite. Jei baltoji lapų dalis stora, šiek tiek ją patrumpinkite peiliu. Tada lapus nuplikykite verdančiu vandeniu per sietelį.

Žingsnis 2

Pekino kopūstų įdaryti kiaulienos farširuoti kopūstai Žingsnis 2
Padažui sumaišykite grietinę, majonezą, pomidorų pastą, druską ir pipirus.

Žingsnis 3

Pekino kopūstų įdaryti kiaulienos farširuoti kopūstai Žingsnis 3
Įdarui sumaišykite maltą mėsą ir virtus ryžius. Įberkite druskos ir mėsos prieskonių. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Pekino kopūstų įdaryti kiaulienos farširuoti kopūstai Žingsnis 4
Ant Pekino kopūstų lapų dėkite po šaukštą įdaro.

Žingsnis 5

Pekino kopūstų įdaryti kiaulienos farširuoti kopūstai Žingsnis 5
Įdarą suvyniokite į pekino kopūstus taip, kaip įprastai įdarą vyniotumėte į blynus.

Žingsnis 6

Pekino kopūstų įdaryti kiaulienos farširuoti kopūstai Žingsnis 6
Įdarytus kopūstus sudėkite į keptuvę arba puodą. Ant viršaus supilkite įdarą. Troškinkite ant mažiausios ugnies 35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos