Publikavimo data: 2025-08-18
Pekino kopūstų įdaryti kiaulienos farširuoti kopūstai
Dėl savo ingredientų šis patiekalas būna švelnus, sultingas ir mažai kaloringas. Pagaminti įdarytus Pekino kopūstus su pekino kopūstais paprasta. Šio recepto skonis panašus į klasikinių įdarytų kopūstų, tačiau jie būna minkštesni.
Žingsnis 1
Pekino žiedinių kopūstų lapus tolygiai supjaustykite, nuplaukite. Jei baltoji lapų dalis stora, šiek tiek ją patrumpinkite peiliu. Tada lapus nuplikykite verdančiu vandeniu per sietelį.
Žingsnis 2
Padažui sumaišykite grietinę, majonezą, pomidorų pastą, druską ir pipirus.
Žingsnis 3
Įdarui sumaišykite maltą mėsą ir virtus ryžius. Įberkite druskos ir mėsos prieskonių. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Ant Pekino kopūstų lapų dėkite po šaukštą įdaro.
Žingsnis 5
Įdarą suvyniokite į pekino kopūstus taip, kaip įprastai įdarą vyniotumėte į blynus.
Žingsnis 6
Įdarytus kopūstus sudėkite į keptuvę arba puodą. Ant viršaus supilkite įdarą. Troškinkite ant mažiausios ugnies 35 minutes.
Kategorijos