Publikavimo data: 2025-08-17
Pekino kopūstų įdaryti kopūstai daugiafunkciniame keptuve
Pekino kopūstai yra labai ploni ir švelnūs, todėl įdaryti kopūstai greitai paruošiami ir visada būna skanūs. Šiam receptui paruošti nereikia daug pastangų. Jei turite daugiau įdarytų kopūstų, nei jums reikia, laikykite juos šaldiklyje, prieš tai kiekvieną įdarytą kopūstą įdėję į atskirą celofaninį maišelį.
Žingsnis 1
Sumaišykite faršą su ryžiais, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Tvarkingai išskleiskite kopūsto lapą, sudėkite ant jo faršą ir suvyniokite.
Žingsnis 3
Įjunkite daugkartinę keptuvę ir nustatykite režimą "Troškinti". Į dubens dugną sudėkite įdarytus kopūstus, supilkite vandenį, pomidorų pastą, grietinę ir apkepkite. Virkite 25 minutes.
Kategorijos