Pekino kopūstų įdaryti kopūstai daugiafunkciniame keptuve pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pekino kopūstų įdaryti kopūstai daugiafunkciniame keptuve

Pekino kopūstai yra labai ploni ir švelnūs, todėl įdaryti kopūstai greitai paruošiami ir visada būna skanūs. Šiam receptui paruošti nereikia daug pastangų. Jei turite daugiau įdarytų kopūstų, nei jums reikia, laikykite juos šaldiklyje, prieš tai kiekvieną įdarytą kopūstą įdėję į atskirą celofaninį maišelį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Pekino kopūstų įdaryti kopūstai daugiafunkciniame keptuve Žingsnis 1
Sumaišykite faršą su ryžiais, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Pekino kopūstų įdaryti kopūstai daugiafunkciniame keptuve Žingsnis 2
Tvarkingai išskleiskite kopūsto lapą, sudėkite ant jo faršą ir suvyniokite.

Žingsnis 3

Pekino kopūstų įdaryti kopūstai daugiafunkciniame keptuve Žingsnis 3
Įjunkite daugkartinę keptuvę ir nustatykite režimą "Troškinti". Į dubens dugną sudėkite įdarytus kopūstus, supilkite vandenį, pomidorų pastą, grietinę ir apkepkite. Virkite 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos