Penne su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Penne su vištiena

Pavadinimas "penne" kilęs iš itališko žodžio "plunksna", nes šios rūšies makaronai iš tiesų primena plunksnas. Pirkdami įsitikinkite, kad ant pakuotės yra užrašas "Penne". Pageidautina, kad gamintojas būtų italas. Tokiu būdu jūsų "Penne" su vištiena turės tikrą Italijos dvasią.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Penne su vištiena Žingsnis 1
Paruoškite makaronų pagrindą. Pastatykite keptuvę ant ugnies, supilkite alyvuogių aliejų ir įkaitinkite. Sudėkite česnaką ir pakepinkite. Į keptuvę supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Sudėkite vištienos krūtinėlę, druską, pipirus ir provanso žoleles. Uždenkite dangčiu, sumažinkite kaitrą ir 20 minučių troškinkite krūtinėlę.

Žingsnis 2

Penne su vištiena Žingsnis 2
Išvirkite penne. Supilkite verdantį vandenį į puodą ir užvirinkite. Į vandenį sudėkite penne, išmaišykite. Virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus, nuolat maišydami. Tada makaronus nusausinkite sietelyje.

Žingsnis 3

Penne su vištiena Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Į krūtinėlę ir grietinėlę sudėkite penne ir įmaišykite makaronus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos