Publikavimo data: 2024-04-06
Penne su vištiena
Pavadinimas "penne" kilęs iš itališko žodžio "plunksna", nes šios rūšies makaronai iš tiesų primena plunksnas. Pirkdami įsitikinkite, kad ant pakuotės yra užrašas "Penne". Pageidautina, kad gamintojas būtų italas. Tokiu būdu jūsų "Penne" su vištiena turės tikrą Italijos dvasią.
Žingsnis 1
Paruoškite makaronų pagrindą. Pastatykite keptuvę ant ugnies, supilkite alyvuogių aliejų ir įkaitinkite. Sudėkite česnaką ir pakepinkite. Į keptuvę supilkite grietinėlę ir užvirinkite. Sudėkite vištienos krūtinėlę, druską, pipirus ir provanso žoleles. Uždenkite dangčiu, sumažinkite kaitrą ir 20 minučių troškinkite krūtinėlę.
Žingsnis 2
Išvirkite penne. Supilkite verdantį vandenį į puodą ir užvirinkite. Į vandenį sudėkite penne, išmaišykite. Virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus, nuolat maišydami. Tada makaronus nusausinkite sietelyje.
Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Į krūtinėlę ir grietinėlę sudėkite penne ir įmaišykite makaronus.
Kategorijos