Publikavimo data: 2024-05-19
Penne su vištiena ir grybais
Dėl tinkamų makaronų niekada nepriaugsite svorio. Tai išbandyta su daugiau nei tūkstančiu italų. Tai makaronai, pagaminti iš kietųjų kviečių, pavyzdžiui, penne. Penne su vištiena ir grybais yra puikus dietinio patiekalo variantas. Šiam patiekalui paruošti prireiks šiek tiek daugiau nei valandos ir nereikės jokių ypatingų kulinarinių įgūdžių.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies ir kepkite svogūną, kol jis taps auksinis, apie 5-7 minutes. Sudėkite grybus ir kepkite, kol paruduos. Sudėkite krūtinėlę ir supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska ir provanso žolelėmis. Sumažinkite kaitrą, uždenkite ir troškinkite 20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite penne. Į puodą supilkite verdantį karštą vandenį. Užvirinkite vandenį, sudėkite penne ir išmaišykite. Virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus, nuolat maišydami. Kai "penne" bus paruošti, nusausinkite juos per sietelį.
Žingsnis 3
Suderinkite produktus. Nuimkite keptuvę nuo ugnies, sumaišykite keptuvės turinį su penne ir išmaišykite.
Kategorijos