Publikavimo data: 2024-10-14
Pergamente kepta šavarma pitos duonoje su vištienos krūtinėle
Rusijoje šavarma pirmiausia atsirado pietinėje šalies dalyje. Paprastai manoma, kad skaniausia šavarma yra Kaukaze. Maskvoje šis patiekalas pirmą kartą pasirodė garsiojo "Bako-Livan" restorano meniu 1989 m.
Žingsnis 1
Ištepkite pitą, jei ji didelė, perpjaukite ją į dvi dalis ir aptepkite kečupu bei majonezu. Vienoje pusėje sudėkite mėsą ir grybus, ant viršaus uždėkite agurkų ir pomidorų griežinėlius.
Žingsnis 2
Apibarstykite korėjietiškas morkas. Suvyniokite pitą ir padėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Dėkite skardą į 200 °C įkaitintą orkaitę 10 minučių, apverskite ir pašaukite dar 7 minutėms.
Kategorijos