Pergamente kepta šavarma pitos duonoje su vištienos krūtinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Pergamente kepta šavarma pitos duonoje su vištienos krūtinėle

Rusijoje šavarma pirmiausia atsirado pietinėje šalies dalyje. Paprastai manoma, kad skaniausia šavarma yra Kaukaze. Maskvoje šis patiekalas pirmą kartą pasirodė garsiojo "Bako-Livan" restorano meniu 1989 m.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Pergamente kepta šavarma pitos duonoje su vištienos krūtinėle Žingsnis 1
Ištepkite pitą, jei ji didelė, perpjaukite ją į dvi dalis ir aptepkite kečupu bei majonezu. Vienoje pusėje sudėkite mėsą ir grybus, ant viršaus uždėkite agurkų ir pomidorų griežinėlius.

Žingsnis 2

Pergamente kepta šavarma pitos duonoje su vištienos krūtinėle Žingsnis 2
Apibarstykite korėjietiškas morkas. Suvyniokite pitą ir padėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Dėkite skardą į 200 °C įkaitintą orkaitę 10 minučių, apverskite ir pašaukite dar 7 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šavarma, padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, islandija, pietūs, vakarienė, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos