Pergamente kepta šavarma pitos duonoje su vištienos krūtinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Pergamente kepta šavarma pitos duonoje su vištienos krūtinėle

Rusijoje šavarma pirmiausia atsirado pietinėje šalies dalyje. Paprastai manoma, kad skaniausia šavarma yra Kaukaze. Maskvoje šis patiekalas pirmą kartą pasirodė garsiojo "Bako-Livan" restorano meniu 1989 m.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (38 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pergamente kepta šavarma pitos duonoje su vištienos krūtinėle Žingsnis 1
Ištepkite pitą, jei ji didelė, perpjaukite ją į dvi dalis ir aptepkite kečupu bei majonezu. Vienoje pusėje sudėkite mėsą ir grybus, ant viršaus uždėkite agurkų ir pomidorų griežinėlius.

Žingsnis 2

Pergamente kepta šavarma pitos duonoje su vištienos krūtinėle Žingsnis 2
Apibarstykite korėjietiškas morkas. Suvyniokite pitą ir padėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Dėkite skardą į 200 °C įkaitintą orkaitę 10 minučių, apverskite ir pašaukite dar 7 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos