Perlinė košė ant pieno pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Perlinė košė ant pieno

Perlinės kruopos yra naudingas produktas. Jame yra daug augalinių baltymų, mineralinių medžiagų ir vitaminų. Tačiau dažnai perlinės kruopos aplenkiamos ir pirmenybė teikiama kitoms grūdinėms kultūroms. Ir visa tai dėl ilgo virimo proceso. Prieš verdant rekomenduojama perlines kruopas pamirkyti 3 valandas, o geriau - per naktį. Taip gaminimo laikas sutrumpės ir bus 30-40 minučių. Košė iš perlovkos bus minkšta ir dekoruota. Pusryčiams paruošta pieniška perlinių kruopų košė - skanus ir sveikas patiekalas.
Gaminimo laikas
515 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Perlinė košė ant pieno Žingsnis 1
Nusausinkite pipirų grūdelius ir perkelkite juos į samtelį. Užpilkite kruopas 500 ml vandens ir pastatykite ant ugnies. Virkite pipirų grūdelius 15 minučių.

Žingsnis 2

Perlinė košė ant pieno Žingsnis 2
Avinžirniai turėtų šiek tiek išvirti ir sugerti vandenį.

Žingsnis 3

Perlinė košė ant pieno Žingsnis 3
Supilkite pieną, užvirinkite ir sumažinkite ugnį iki silpnos.

Žingsnis 4

Perlinė košė ant pieno Žingsnis 4
Uždenkite košę dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 20-30 minučių.

Žingsnis 5

Perlinė košė ant pieno Žingsnis 5
Į košę suberkite druską, cukrų ir sviestą. Išmaišykite.

Žingsnis 6

Perlinė košė ant pieno Žingsnis 6
Paruošta perlinė košė su pienu.

Žingsnis 7

Perlinė košė ant pieno Žingsnis 7
Perlinę košę patiekite su gabalėliu sviesto. Papuoškite košę smulkintais migdolais. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos