Publikavimo data: 2024-04-14
Perlinė košė ant pieno
Perlinės kruopos yra naudingas produktas. Jame yra daug augalinių baltymų, mineralinių medžiagų ir vitaminų. Tačiau dažnai perlinės kruopos aplenkiamos ir pirmenybė teikiama kitoms grūdinėms kultūroms. Ir visa tai dėl ilgo virimo proceso. Prieš verdant rekomenduojama perlines kruopas pamirkyti 3 valandas, o geriau - per naktį. Taip gaminimo laikas sutrumpės ir bus 30-40 minučių. Košė iš perlovkos bus minkšta ir dekoruota. Pusryčiams paruošta pieniška perlinių kruopų košė - skanus ir sveikas patiekalas.
Žingsnis 1
Nusausinkite pipirų grūdelius ir perkelkite juos į samtelį. Užpilkite kruopas 500 ml vandens ir pastatykite ant ugnies. Virkite pipirų grūdelius 15 minučių.
Žingsnis 2
Avinžirniai turėtų šiek tiek išvirti ir sugerti vandenį.
Žingsnis 3
Supilkite pieną, užvirinkite ir sumažinkite ugnį iki silpnos.
Žingsnis 4
Uždenkite košę dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 20-30 minučių.
Žingsnis 5
Į košę suberkite druską, cukrų ir sviestą. Išmaišykite.
Žingsnis 6
Paruošta perlinė košė su pienu.
Žingsnis 7
Perlinę košę patiekite su gabalėliu sviesto. Papuoškite košę smulkintais migdolais. Gero apetito.
Kategorijos