Publikavimo data: 2025-08-20
Perlinė košė "Kreminiai perlai"
Viso grūdo sveikų desertinių pusryčių košė iš perlinių kruopų su obuoliais, sultenėmis, abrikosais, cinamonu ant kokosų pieno turi daug visų vitaminų, baltymų ir mineralų. Ji labai naudinga augantiems vaikams.
Žingsnis 1
Per naktį pamirkykite perlovką vandenyje 12 valandų.
Žingsnis 2
Perlovką užpilkite vandeniu ir virkite 40 minučių.
Žingsnis 3
Sultanes ir abrikosus užpilkite karštu vandeniu ir nuplaukite.
Žingsnis 4
Kai perlovka bus beveik paruošta (po 40 minučių virimo), sudėkite abrikosus.
Žingsnis 5
Įdėkite sultenių.
Žingsnis 6
Įpilkite kokosų pieno ir gerai išmaišykite košę.
Žingsnis 7
Sudėkite pjaustytus obuolius ir cinamoną, virkite dar 10-15 minučių, baigiant virti įdėkite sviesto ir palikite košę pastovėti.
Kategorijos