Perlinė košė "Kreminiai perlai" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Perlinė košė "Kreminiai perlai"

Viso grūdo sveikų desertinių pusryčių košė iš perlinių kruopų su obuoliais, sultenėmis, abrikosais, cinamonu ant kokosų pieno turi daug visų vitaminų, baltymų ir mineralų. Ji labai naudinga augantiems vaikams.
Gaminimo laikas
780 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Perlinė košė "Kreminiai perlai" Žingsnis 1
Per naktį pamirkykite perlovką vandenyje 12 valandų.

Žingsnis 2

Perlinė košė "Kreminiai perlai" Žingsnis 2
Perlovką užpilkite vandeniu ir virkite 40 minučių.

Žingsnis 3

Perlinė košė "Kreminiai perlai" Žingsnis 3
Sultanes ir abrikosus užpilkite karštu vandeniu ir nuplaukite.

Žingsnis 4

Perlinė košė "Kreminiai perlai" Žingsnis 4
Kai perlovka bus beveik paruošta (po 40 minučių virimo), sudėkite abrikosus.

Žingsnis 5

Perlinė košė "Kreminiai perlai" Žingsnis 5
Įdėkite sultenių.

Žingsnis 6

Perlinė košė "Kreminiai perlai" Žingsnis 6
Įpilkite kokosų pieno ir gerai išmaišykite košę.

Žingsnis 7

Perlinė košė "Kreminiai perlai" Žingsnis 7
Sudėkite pjaustytus obuolius ir cinamoną, virkite dar 10-15 minučių, baigiant virti įdėkite sviesto ir palikite košę pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, pusryčiai, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, grūdų patiekalai, perlinė košė, perlinių garnyrų patiekalai, receptų knyga

Kategorijos