Perlinės žuvys su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Perlinės žuvys su mėsa

Šiandien perlinės kruopos prarado savo ankstesnį populiarumą. Tačiau daugelį šimtmečių tai buvo vienas iš pagrindinių grūdų, plačiai naudojamų rusų virtuvėje. Perlovka buvo mėgstamiausia Petro Didžiojo košė. Perlovka savo pavadinimą gavo dėl panašumo į perlus - "perlinės". Iš perlovkos galima paruošti daugybę skirtingų patiekalų. Perlovka puikiai dera su mėsa ir daržovėmis. Šiame recepte siūlome gaminti perlovką su kiauliena, morkomis ir prieskoniais. Tai bus skanus ir sotus patiekalas.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Perlinės žuvys su mėsa Žingsnis 1
Morkas supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Perlinės žuvys su mėsa Žingsnis 2
Kiaulieną supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 3

Perlinės žuvys su mėsa Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite kiaulieną 5-7 minutes, kol paruduos. Mėsą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 4

Perlinės žuvys su mėsa Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite morkas ir prieskonius. Maišykite ir kepkite 2-3 minutes.

Žingsnis 5

Perlinės žuvys su mėsa Žingsnis 5
Į keptuvę supilkite perlovką ir vandenį.

Žingsnis 6

Perlinės žuvys su mėsa Žingsnis 6
Užvirinkite vandenį, sumažinkite ugnį ir indą uždenkite dangčiu.

Žingsnis 7

Perlinės žuvys su mėsa Žingsnis 7
Miežius virkite 30-40 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 8

Perlinės žuvys su mėsa Žingsnis 8
Perlovka su mėsa paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos