Publikavimo data: 2024-04-14
Perlinės žuvys su mėsa
Šiandien perlinės kruopos prarado savo ankstesnį populiarumą. Tačiau daugelį šimtmečių tai buvo vienas iš pagrindinių grūdų, plačiai naudojamų rusų virtuvėje. Perlovka buvo mėgstamiausia Petro Didžiojo košė. Perlovka savo pavadinimą gavo dėl panašumo į perlus - "perlinės". Iš perlovkos galima paruošti daugybę skirtingų patiekalų. Perlovka puikiai dera su mėsa ir daržovėmis. Šiame recepte siūlome gaminti perlovką su kiauliena, morkomis ir prieskoniais. Tai bus skanus ir sotus patiekalas.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Kiaulieną supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite kiaulieną 5-7 minutes, kol paruduos. Mėsą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite morkas ir prieskonius. Maišykite ir kepkite 2-3 minutes.
Žingsnis 5
Į keptuvę supilkite perlovką ir vandenį.
Žingsnis 6
Užvirinkite vandenį, sumažinkite ugnį ir indą uždenkite dangčiu.
Žingsnis 7
Miežius virkite 30-40 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 8
Perlovka su mėsa paruošta. Gero apetito!
Kategorijos