Perlinės žuvys su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Perlinės žuvys su vištiena

Perlovka yra vienas iš naudingiausių grūdų. Termiškai apdorojant ji įgauna riešutų skonį. Avinžirniai kartu su vištiena yra didelės maistinės vertės patiekalas: jame gausu baltymų, ląstelienos, vitaminų ir mikroelementų. Atkreipkite dėmesį, kad perlinės kruopos prieš gaminimą turėtų būti mirkomos vandenyje bent dvi valandas.
Gaminimo laikas
215 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
32 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.28/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Perlinės žuvys su vištiena Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus.

Žingsnis 2

Perlinės žuvys su vištiena Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas stambia tarka.

Žingsnis 3

Perlinės žuvys su vištiena Žingsnis 3
Vištienos krūtinėlės filė supjaustykite dideliais gabalais.

Žingsnis 4

Perlinės žuvys su vištiena Žingsnis 4
Susmulkinkite prieskonines žoleles ir susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 5

Perlinės žuvys su vištiena Žingsnis 5
Paimkite puodą, sudėkite į jį perlinių koldūnų koldūnus ir užpilkite vandeniu iki 2/3 puodo lygio. Užvirus kruopas virkite 50 minučių.

Žingsnis 6

Perlinės žuvys su vištiena Žingsnis 6
Ant ugnies pastatykite keptuvę ir patepkite ją trupučiu alyvuogių aliejaus. Į keptuvę sudėkite morkas ir svogūnus ir trumpai pakepinkite.

Žingsnis 7

Perlinės žuvys su vištiena Žingsnis 7
Ant daržovių sudėkite vištienos krūtinėlę.

Žingsnis 8

Perlinės žuvys su vištiena Žingsnis 8
Į vištieną ir daržoves įberkite prieskonių pagal skonį.

Žingsnis 9

Perlinės žuvys su vištiena Žingsnis 9
Kepkite, kol vištiena iškeps.

Žingsnis 10

Perlinės žuvys su vištiena Žingsnis 10
Į keptuvę suberkite virtas perlines kruopas.

Žingsnis 11

Perlinės žuvys su vištiena Žingsnis 11
Pagal skonį įberkite druskos. Išmaišykite patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos