Perlovka su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Perlovka su kiauliena

Skanaus ir sotaus valgio pagrindas - mėsa kartu su koše. Perlovka - tai miežių kruopos, kurios išvirtos nustebins maloniu riešutų skoniu. Ji taip pat labai naudinga organizmui: pasižymi antioksidaciniu poveikiu, stiprina širdį ir kaulus. Perlovkos su kiauliena gaminimas iš jūsų pareikalaus pakankamai daug laiko, tačiau gausite sotų, aromatingą ir maistingą patiekalą visai šeimai.
Gaminimo laikas
215 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
275 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
36 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Perlovka su kiauliena Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Perlovka su kiauliena Žingsnis 2
Supjaustykite kiaulieną vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Perlovka su kiauliena Žingsnis 3
Susmulkinkite prieskonines žoleles ir susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 4

Perlovka su kiauliena Žingsnis 4
Paruoškite puodą virimui. Užpilkite perlines kruopas vandeniu santykiu 1:3 ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir virkite 50 minučių.

Žingsnis 5

Perlovka su kiauliena Žingsnis 5
Alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūnus.

Žingsnis 6

Perlovka su kiauliena Žingsnis 6
Tada į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytą kiaulieną.

Žingsnis 7

Perlovka su kiauliena Žingsnis 7
Kepkite svogūnus ir mėsą, kol apskrus.

Žingsnis 8

Perlovka su kiauliena Žingsnis 8
Į išvirtą mėsą suberkite perlines kruopas.

Žingsnis 9

Perlovka su kiauliena Žingsnis 9
Pagal skonį įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite ingredientus. Perlovka su kiauliena paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos