Publikavimo data: 2024-04-14
Perlovka su kiauliena
Skanaus ir sotaus valgio pagrindas - mėsa kartu su koše. Perlovka - tai miežių kruopos, kurios išvirtos nustebins maloniu riešutų skoniu. Ji taip pat labai naudinga organizmui: pasižymi antioksidaciniu poveikiu, stiprina širdį ir kaulus. Perlovkos su kiauliena gaminimas iš jūsų pareikalaus pakankamai daug laiko, tačiau gausite sotų, aromatingą ir maistingą patiekalą visai šeimai.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite kiaulieną vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite prieskonines žoleles ir susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 4
Paruoškite puodą virimui. Užpilkite perlines kruopas vandeniu santykiu 1:3 ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir virkite 50 minučių.
Žingsnis 5
Alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 6
Tada į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytą kiaulieną.
Žingsnis 7
Kepkite svogūnus ir mėsą, kol apskrus.
Žingsnis 8
Į išvirtą mėsą suberkite perlines kruopas.
Žingsnis 9
Pagal skonį įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite ingredientus. Perlovka su kiauliena paruošta!
Kategorijos