Publikavimo data: 2024-06-16
Perlovka su mėsa daržovių padaže
Skanus ir sotus patiekalas, lengvai paruošiamas, galima šildyti. Patiekalas skanus net antrą dieną. Tinka žmonėms, besilaikantiems mažo kaloringumo dietos.
Žingsnis 1
Išmirkytą perlovką išvirkite pasūdytame vandenyje. Išvirtus perlovkos grūdelius nuplaukite švariame vandenyje ir nusausinkite sietelyje.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Gilioje keptuvėje ar puode aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytas morkas ir paprikas, kol suminkštės.
Žingsnis 4
Sudėkite maltą mėsą ir virkite, kol mėsa iškeps.
Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite paruoštus perlinių kruopų ketvirčius. Pagal skonį pasūdykite ir įberkite prieskonių. Gerai išmaišykite. Virkite ant silpnos ugnies 5 minutes.
Kategorijos