Perlovka su mėsa daržovių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Perlovka su mėsa daržovių padaže

Skanus ir sotus patiekalas, lengvai paruošiamas, galima šildyti. Patiekalas skanus net antrą dieną. Tinka žmonėms, besilaikantiems mažo kaloringumo dietos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išmirkytą perlovką išvirkite pasūdytame vandenyje. Išvirtus perlovkos grūdelius nuplaukite švariame vandenyje ir nusausinkite sietelyje.

Žingsnis 2

Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Perlovka su mėsa daržovių padaže Žingsnis 3
Gilioje keptuvėje ar puode aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytas morkas ir paprikas, kol suminkštės.

Žingsnis 4

Perlovka su mėsa daržovių padaže Žingsnis 4
Sudėkite maltą mėsą ir virkite, kol mėsa iškeps.

Žingsnis 5

Perlovka su mėsa daržovių padaže Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite paruoštus perlinių kruopų ketvirčius. Pagal skonį pasūdykite ir įberkite prieskonių. Gerai išmaišykite. Virkite ant silpnos ugnies 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos