Publikavimo data: 2024-04-14
Perlovka su svogūnais
Perlinės kruopos yra vienos iš naudingiausių kruopų. Tai nulupti ir sumalti miežiai. Perlovka stiprina imunitetą, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, taip pat turi gydomąjį poveikį virškinimo traktui. Atsižvelkite į tai, kad kruopoms virti reikia daug laiko: 2 valandas mirkyti ir beveik valandą virti. Kepinti svogūnai perlinių kruopų košę padarys kvapnesnę ir skanesnę.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 2
Susmulkinkite žoleles ir česnakus.
Žingsnis 3
Perlines kruopas sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu santykiu 1 dalis kruopų ir 3 dalys vandens. Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies 50 minučių.
Žingsnis 4
Į gilią keptuvę įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir pastatykite ant ugnies. Apkepkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite paruoštas perlines bulvytes.
Žingsnis 6
Pagal skonį įberkite druskos ir išmaišykite. Košė paruošta!
Kategorijos