Perlovka su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Perlovka su svogūnais

Perlinės kruopos yra vienos iš naudingiausių kruopų. Tai nulupti ir sumalti miežiai. Perlovka stiprina imunitetą, mažina cholesterolio kiekį kraujyje, taip pat turi gydomąjį poveikį virškinimo traktui. Atsižvelkite į tai, kad kruopoms virti reikia daug laiko: 2 valandas mirkyti ir beveik valandą virti. Kepinti svogūnai perlinių kruopų košę padarys kvapnesnę ir skanesnę.
Gaminimo laikas
215 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
283 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
53 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Perlovka su svogūnais Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 2

Perlovka su svogūnais Žingsnis 2
Susmulkinkite žoleles ir česnakus.

Žingsnis 3

Perlovka su svogūnais Žingsnis 3
Perlines kruopas sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu santykiu 1 dalis kruopų ir 3 dalys vandens. Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies 50 minučių.

Žingsnis 4

Perlovka su svogūnais Žingsnis 4
Į gilią keptuvę įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir pastatykite ant ugnies. Apkepkite svogūną ir česnaką.

Žingsnis 5

Perlovka su svogūnais Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite paruoštas perlines bulvytes.

Žingsnis 6

Perlovka su svogūnais Žingsnis 6
Pagal skonį įberkite druskos ir išmaišykite. Košė paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, pusryčiai, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, grūdų patiekalai, perlinė košė, perlinių garnyrų patiekalai, receptų knyga

Kategorijos