Perlovka su troškiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Perlovka su troškiniu

Perlinė košė yra viena iš naudingiausių. Perlinės kruopos gaunamos iš nuplikytų miežių, kurie malami keliais etapais. Šiose kruopose gausu naudingų medžiagų, jos garsėja antioksidacinėmis savybėmis. Norint paruošti patiekalą pagal šį receptą, reikės pačios perlovkos, kiaulienos arba jautienos troškinio, žolelių ir augalinio aliejaus. Ši košė bus ne tik naudinga, bet ir skani.
Gaminimo laikas
215 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Perlovka su troškiniu Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus.

Žingsnis 2

Perlovka su troškiniu Žingsnis 2
Susmulkinkite žalumynus.

Žingsnis 3

Perlovka su troškiniu Žingsnis 3
Perlines soras nuplaukite ir pamirkykite 2 valandas.

Žingsnis 4

Perlovka su troškiniu Žingsnis 4
Pastatykite gilią keptuvę ant ugnies ir įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Tada sudėkite smulkintą svogūną.

Žingsnis 5

Perlovka su troškiniu Žingsnis 5
Apkepkite svogūną ir į jį sudėkite troškinį.

Žingsnis 6

Perlovka su troškiniu Žingsnis 6
Į keptuvę su keptais svogūnais ir troškiniu sudėkite paruoštas perlines bulvytes.

Žingsnis 7

Perlovka su troškiniu Žingsnis 7
Užpilkite puodo turinį verdančiu vandeniu. Troškinkite po uždaru dangčiu ant vidutinės ugnies, kol perlinės kruopos išvirs, maždaug 20 minučių.

Žingsnis 8

Perlovka su troškiniu Žingsnis 8
Patiekalą pabarstykite smulkiai supjaustytomis žolelėmis.

Žingsnis 9

Perlovka su troškiniu Žingsnis 9
Pagal skonį pasūdykite keptuvės turinį ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos