Publikavimo data: 2024-04-14
Perlovka su troškiniu
Perlinė košė yra viena iš naudingiausių. Perlinės kruopos gaunamos iš nuplikytų miežių, kurie malami keliais etapais. Šiose kruopose gausu naudingų medžiagų, jos garsėja antioksidacinėmis savybėmis. Norint paruošti patiekalą pagal šį receptą, reikės pačios perlovkos, kiaulienos arba jautienos troškinio, žolelių ir augalinio aliejaus. Ši košė bus ne tik naudinga, bet ir skani.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 2
Susmulkinkite žalumynus.
Žingsnis 3
Perlines soras nuplaukite ir pamirkykite 2 valandas.
Žingsnis 4
Pastatykite gilią keptuvę ant ugnies ir įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Tada sudėkite smulkintą svogūną.
Žingsnis 5
Apkepkite svogūną ir į jį sudėkite troškinį.
Žingsnis 6
Į keptuvę su keptais svogūnais ir troškiniu sudėkite paruoštas perlines bulvytes.
Žingsnis 7
Užpilkite puodo turinį verdančiu vandeniu. Troškinkite po uždaru dangčiu ant vidutinės ugnies, kol perlinės kruopos išvirs, maždaug 20 minučių.
Žingsnis 8
Patiekalą pabarstykite smulkiai supjaustytomis žolelėmis.
Žingsnis 9
Pagal skonį pasūdykite keptuvės turinį ir gerai išmaišykite.
Kategorijos