Pesto makaronai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Pesto makaronai

Manoma, kad legendinis pesto padažas atsirado Genujos mieste. Ten klasikinis pesto gaminamas marmurinėje trintuvėje su mediniu grūstuvu, o jo sudedamosios dalys yra Genujos bazilikai, pušų sėklos, kietasis avies pieno sūris, česnakai, Ligūrijos alyvuogių aliejus ir druska. Tačiau pietų laikas ribotas, o Genujos bazilikų gauti nelengva, todėl nusprendėme pasitenkinti vietiniais bazilikais. Pasirodė skanu, jums bus taip pat!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
428 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
43 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pesto makaronai Žingsnis 1
Bazilikus, česnaką, parmezaną ir riešutus susmulkinkite trintuvu iki tyrės, įpildami po 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus.

Žingsnis 2

Pesto makaronai Žingsnis 2
Sumaišykite paruoštus makaronus su pesto ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos