Pesto makaronai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Pesto makaronai

Manoma, kad legendinis pesto padažas atsirado Genujos mieste. Ten klasikinis pesto gaminamas marmurinėje trintuvėje su mediniu grūstuvu, o jo sudedamosios dalys yra Genujos bazilikai, pušų sėklos, kietasis avies pieno sūris, česnakai, Ligūrijos alyvuogių aliejus ir druska. Tačiau pietų laikas ribotas, o Genujos bazilikų gauti nelengva, todėl nusprendėme pasitenkinti vietiniais bazilikais. Pasirodė skanu, jums bus taip pat!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
428 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
43 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Pesto makaronai Žingsnis 1
Bazilikus, česnaką, parmezaną ir riešutus susmulkinkite trintuvu iki tyrės, įpildami po 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus.

Žingsnis 2

Pesto makaronai Žingsnis 2
Sumaišykite paruoštus makaronus su pesto ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos