Petražolės su mėsa ir tkemali pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Petražolės su mėsa ir tkemali

Tkemali yra gruziniškas padažas, kuris savo skoniu skiriasi nuo visų kitų, nes į jį dedama slyvų. Jo skonis yra toks pikantiškas ir neįprastas, kad nepalieka abejingų. Kartu su ėriena tai mėgstamas pagrindinis patiekalas visai šeimai.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Petražolės su mėsa ir tkemali Žingsnis 1
Paimkite druskos, pipirų ir įtrinkite juos į mėsą, apkeptą mėsos gabalą užpilkite tkemali padažu.

Žingsnis 2

Petražolės su mėsa ir tkemali Žingsnis 2
Sudėkite mėsą ant folija išklotos kepimo skardos, aplink ją išdėliokite petražolių šakeles, ant viršaus - česnako gabalėlius, suvyniokite foliją ir siųskite kepti į 170 °C temperatūros orkaitę 80 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos