Pica gedza su alyvuogėmis, dešra ir kietuoju sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Pica gedza su alyvuogėmis, dešra ir kietuoju sūriu

Šis receptas buvo rodomas animaciniame filme apie vėžliukus nindzes. Norėjau jį pasigaminti namuose. Jo paprastumas ir skonis jus nustebins.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pica gedza su alyvuogėmis, dešra ir kietuoju sūriu Žingsnis 1
Užminkykite tešlą ir palikite ją 30 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Pica gedza su alyvuogėmis, dešra ir kietuoju sūriu Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite visus įdaro ingredientus.

Žingsnis 3

Pica gedza su alyvuogėmis, dešra ir kietuoju sūriu Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu ir stikline išpjaukite 7 cm skersmens apskritimus. Paruoštus apskritimus pripildykite įdaro.

Žingsnis 4

Pica gedza su alyvuogėmis, dešra ir kietuoju sūriu Žingsnis 4
Dėkite gedzie ant įkaitintos keptuvės, prieš tai įpilkite 3 šaukštus saulėgrąžų aliejaus.

Žingsnis 5

Pica gedza su alyvuogėmis, dešra ir kietuoju sūriu Žingsnis 5
Kepkite gyoza iš abiejų pusių, kol apskrus. Kai apskrus, įpilkite į keptuvę pusę puodelio verdančio vandens ir troškinkite gyoza po dangčiu, kol vanduo išgaruos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos