Publikavimo data: 2024-06-22
Pica gedza su alyvuogėmis, dešra ir kietuoju sūriu
Šis receptas buvo rodomas animaciniame filme apie vėžliukus nindzes. Norėjau jį pasigaminti namuose. Jo paprastumas ir skonis jus nustebins.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą ir palikite ją 30 minučių pailsėti.
Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite visus įdaro ingredientus.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu ir stikline išpjaukite 7 cm skersmens apskritimus. Paruoštus apskritimus pripildykite įdaro.
Žingsnis 4
Dėkite gedzie ant įkaitintos keptuvės, prieš tai įpilkite 3 šaukštus saulėgrąžų aliejaus.
Žingsnis 5
Kepkite gyoza iš abiejų pusių, kol apskrus. Kai apskrus, įpilkite į keptuvę pusę puodelio verdančio vandens ir troškinkite gyoza po dangčiu, kol vanduo išgaruos.
Kategorijos