Publikavimo data: 2024-05-25
Pica su žvėrienos dešrelėmis ir parmezanu
Medžioklinės dešrelės savo skoniu labai panašios į nedidelius itališkus pikolinius ir galėtų pakeisti aštrius mėsos gaminius rusiškoje "pepperoni" picos versijoje. Dešrelėse esančius riebalus neutralizuoja pomidorų padažas, o sodrus ir tirštas brandinto parmezano sūrio skonis subalansuoja šiuos gaminius ir kartu su sluoksniuota tešla sujungia juos į tikrą skonių simfoniją.
Žingsnis 1
Užminkykite picos tešlą. Sumaišykite sausas mieles su cukrumi vandenyje ir palikite 15 minučių šiltoje vietoje. Tada dalimis pradėkite dėti miltus ir minkykite tešlą iki purios, purios tešlos. Įpusėjus minkymui įpilkite alyvuogių aliejaus ir druskos. Leiskite tešlai pakilti apie 30 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite picos pagrindą. Pabarstykite stalą miltais ir, stipriai nespausdami kočėlu, iškočiokite jį į plokščią tešlą. Palaukite 10 minučių ir, jei tešla toliau kyla, iškočiokite dar šiek tiek. Padėkite plokštainį ant kepimo skardos ir aptepkite pomidorų padažu.
Žingsnis 3
Sudėkite priedus ir paruoškite picą. Ant padažo tolygiai paskleiskite mocarelos sūrio griežinėlius, tada ant viršaus išdėliokite dešreles ir alyvuogių žiedus. Pabarstykite tarkuotu parmezano sūriu. Dėkite picą į orkaitę ir kepkite 10-15 minučių.
Kategorijos