Publikavimo data: 2025-08-18
Pie à la julienne.
Skanus sultingas įdaras ir traški sluoksniuota tešla - šis derinys patiks visiems. Aromatingas, sotus pyragas su grybais, vištienos filė ir grietinėlės padažu.
Žingsnis 1
Pakepinkite svogūnus svieste ir augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos, ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 2
Tada pakepinkite grybus, pasūdykite ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 3
Apkepkite vištienos filė, pabarstykite druska, pipirais, užspauskite iš visų pusių, nukelkite nuo ugnies. Atskirame dubenyje sumaišykite visus ingredientus, sudėkite česnaką, išmaišykite.
Žingsnis 4
Iškočiokite sluoksniuotą tešlą, sudėkite į kepimo indą, sudėkite įdarą ir sūrį.
Žingsnis 5
Įdarui imame kiaušinius, grietinėlę, žoleles, druską, išmaišome ir supilame ant pyrago. Viską gražiai išklojame ir dedame į 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę 30-40 minučių.
Kategorijos