Pie à la julienne. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pie à la julienne.

Skanus sultingas įdaras ir traški sluoksniuota tešla - šis derinys patiks visiems. Aromatingas, sotus pyragas su grybais, vištienos filė ir grietinėlės padažu.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Pie à la julienne. Žingsnis 1
Pakepinkite svogūnus svieste ir augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos, ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Pie à la julienne. Žingsnis 2
Tada pakepinkite grybus, pasūdykite ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 3

Pie à la julienne. Žingsnis 3
Apkepkite vištienos filė, pabarstykite druska, pipirais, užspauskite iš visų pusių, nukelkite nuo ugnies. Atskirame dubenyje sumaišykite visus ingredientus, sudėkite česnaką, išmaišykite.

Žingsnis 4

Pie à la julienne. Žingsnis 4
Iškočiokite sluoksniuotą tešlą, sudėkite į kepimo indą, sudėkite įdarą ir sūrį.

Žingsnis 5

Pie à la julienne. Žingsnis 5
Įdarui imame kiaušinius, grietinėlę, žoleles, druską, išmaišome ir supilame ant pyrago. Viską gražiai išklojame ir dedame į 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos