Publikavimo data: 2024-05-19
Piene troškinti švelnūs kalmarai
Jūros gėrybės ir pienas - geras dviejų rūšių baltymų ir skonių derinys. Piene troškinti kalmarai - virėjo išradingumo įrodymas. Šiam patiekalui nereikia nei daug produktų, nei daug laiko. Galima drąsiai teigti, kad tai visais atžvilgiais ekonomiškas variantas. Pagal išgales ir patirtį galima žaisti su prieskoniais, įvairiomis žolelėmis. Bet kuriuo atveju patiekalas įgaus naujų skonių ir nustebins namiškius ar svečius.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kalmarus, apvoliokite miltuose ir kepkite svieste, kol paruduos.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus ir juos taip pat pakepinkite, sudėkite į kalmarus, įberkite druskos, pipirų ir dar 2 minutes pakepinkite.
Žingsnis 3
Užpilkite kalmarus karštu pienu, įdėkite sviesto ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių.
Kategorijos