Piene troškinti švelnūs kalmarai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Piene troškinti švelnūs kalmarai

Jūros gėrybės ir pienas - geras dviejų rūšių baltymų ir skonių derinys. Piene troškinti kalmarai - virėjo išradingumo įrodymas. Šiam patiekalui nereikia nei daug produktų, nei daug laiko. Galima drąsiai teigti, kad tai visais atžvilgiais ekonomiškas variantas. Pagal išgales ir patirtį galima žaisti su prieskoniais, įvairiomis žolelėmis. Bet kuriuo atveju patiekalas įgaus naujų skonių ir nustebins namiškius ar svečius.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Piene troškinti švelnūs kalmarai Žingsnis 1
Susmulkinkite kalmarus, apvoliokite miltuose ir kepkite svieste, kol paruduos.

Žingsnis 2

Piene troškinti švelnūs kalmarai Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus ir juos taip pat pakepinkite, sudėkite į kalmarus, įberkite druskos, pipirų ir dar 2 minutes pakepinkite.

Žingsnis 3

Piene troškinti švelnūs kalmarai Žingsnis 3
Užpilkite kalmarus karštu pienu, įdėkite sviesto ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, užkandžiai su česnakais

Kategorijos