Piene troškinti švelnūs kalmarai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Piene troškinti švelnūs kalmarai

Jūros gėrybės ir pienas - geras dviejų rūšių baltymų ir skonių derinys. Piene troškinti kalmarai - virėjo išradingumo įrodymas. Šiam patiekalui nereikia nei daug produktų, nei daug laiko. Galima drąsiai teigti, kad tai visais atžvilgiais ekonomiškas variantas. Pagal išgales ir patirtį galima žaisti su prieskoniais, įvairiomis žolelėmis. Bet kuriuo atveju patiekalas įgaus naujų skonių ir nustebins namiškius ar svečius.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Piene troškinti švelnūs kalmarai Žingsnis 1
Susmulkinkite kalmarus, apvoliokite miltuose ir kepkite svieste, kol paruduos.

Žingsnis 2

Piene troškinti švelnūs kalmarai Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus ir juos taip pat pakepinkite, sudėkite į kalmarus, įberkite druskos, pipirų ir dar 2 minutes pakepinkite.

Žingsnis 3

Piene troškinti švelnūs kalmarai Žingsnis 3
Užpilkite kalmarus karštu pienu, įdėkite sviesto ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos