Publikavimo data: 2025-08-19
Pieniška ryžių košė pusryčiams
Košė laikoma tradiciniais pusryčiais beveik visose pasaulio šalyse. Ypač naudinga su pienu virta košė. O ryžių košė taip pat nepaprastai maistinga, įdomios tekstūros, labai skani ir labai greitai bei lengvai paruošiama. Be to, ryžių košė yra mikroelementų ir angliavandenių šaltinis, kuris suteiks organizmui energijos visai dienai. Be to, ryžiuose nėra glitimo, todėl ryžių košė idealiai tinka tiems, kurie laikosi dietos be glitimo. Tokia košė patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems. Tačiau nereikėtų persistengti, jei turite skrandžio problemų.
Žingsnis 1
Ryžius sudėkite į garintuvo dubenį. Užpilkite pienu, suberkite cukrų, druską ir kruopščiai išmaišykite šaukštu. Sviestą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį.
Žingsnis 2
Į garintuvą įdėkite dubenį su ryžiais ir pienu ir įjunkite 50 minučių funkciją. Pasigirdus garso signalui, 10 minučių neatidarykite garintuvo dangčio, kad košė prisitrauktų.
Kategorijos