Pieniški blynai su skylutėmis. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Pieniški blynai su skylutėmis.

Pieniški blyneliai su skylutėmis - puikus būdas pradėti rytą. Jie lengvi ir erdvūs, o iškepti juos nėra sunkiau nei įprastus blynus. Akytos tešlos paslaptis - įmaišyta geriamosios sodos ir acto. Jų reikia labai nedidelio kiekio. Blynus rekomenduojama kepti ant įkaitintos keptuvės, taip greičiau susiformuos rausvumas. Jei norite saldesnio varianto, padidinkite cukraus kiekį arba įpilkite šiek tiek skysto medaus. Jis turi būti natūralus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieniški blynai su skylutėmis. Žingsnis 1
Paruoškite blynų tešlą. Į miltus suberkite sodą ir išmaišykite. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska. Tada į kiaušinių masę supilkite pieną, palaipsniui įmaišykite miltus ir sodą, nuolat maišydami. Po to dalimis supilkite aliejų, įpilkite acto. Kruopščiai išminkykite produktus. Tešla turi išeiti vientisa.

Žingsnis 2

Pieniški blynai su skylutėmis. Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Išminkytą tešlą palikite 5 minutes pastovėti. Gerai įkaitinkite keptuvę. Patepkite plonu aliejaus sluoksniu. Greitai supilkite dalį tešlos. Kepkite iš abiejų pusių maždaug po 1 minutę iš kiekvienos pusės. Iškeptus blynus sudėkite vieną ant kito ir uždenkite dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos