Pieniški blyneliai, kepti kokosų aliejuje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Pieniški blyneliai, kepti kokosų aliejuje

Blynai yra vietinis rusų patiekalas, gaminamas tiek darbo dienomis, tiek švenčių dienomis. Pieniški blynai, kitaip nei blynai, pagaminti iš vandens, yra švelnesni, minkštesni ir aromatingesni. Juos galima valgyti karštus iš karto po kepimo arba šiek tiek atvėsintus ir su saldžiu ar sūriu įdaru.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieniški blyneliai, kepti kokosų aliejuje Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite mikseriu su druska ir cukrumi. Supilkite saulėgrąžų aliejų ir pieną. Gerai išmaišykite. Suberkite miltus ir kepimo miltelius, dar kartą suplakite mikseriu, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 2

Pieniški blyneliai, kepti kokosų aliejuje Žingsnis 2
Leiskite tešlai pastovėti 10-15 minučių. Ant įkaitintos keptuvės, pateptos kokosų aliejumi, plonu sluoksniu paskleiskite tešlą. Kepkite blynus po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos