Publikavimo data: 2024-06-15
Pieniški blyneliai, kepti kokosų aliejuje
Blynai yra vietinis rusų patiekalas, gaminamas tiek darbo dienomis, tiek švenčių dienomis. Pieniški blynai, kitaip nei blynai, pagaminti iš vandens, yra švelnesni, minkštesni ir aromatingesni. Juos galima valgyti karštus iš karto po kepimo arba šiek tiek atvėsintus ir su saldžiu ar sūriu įdaru.
Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite mikseriu su druska ir cukrumi. Supilkite saulėgrąžų aliejų ir pieną. Gerai išmaišykite. Suberkite miltus ir kepimo miltelius, dar kartą suplakite mikseriu, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 2
Leiskite tešlai pastovėti 10-15 minučių. Ant įkaitintos keptuvės, pateptos kokosų aliejumi, plonu sluoksniu paskleiskite tešlą. Kepkite blynus po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos