Pieno košė su moliūgais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pieno košė su moliūgais

Puiki košė pusryčiams paįvairinti. Į šį patiekalą nereikia dėti cukraus, nes moliūgas pats yra saldus. Košė yra soti, todėl ją galite virti ne tik pusryčiams.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Puode užvirinkite 0,5 litro vandens.

Žingsnis 2

Pieno košė su moliūgais Žingsnis 2
Sudėkite kubeliais supjaustytą moliūgą ir virkite, kol jis taps pusiau minkštas.

Žingsnis 3

Pieno košė su moliūgais Žingsnis 3
Suberkite ryžius ir virkite, kol jie bus pusiau išvirę.

Žingsnis 4

Pieno košė su moliūgais Žingsnis 4
Supilkite pieną ir užvirkite košę.

Žingsnis 5

Sudėkite bulgurą, aliejų ir druską.

Žingsnis 6

Virkite košę, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grūdų patiekalai, kvietiniai patiekalai, bulguro patiekalai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, bulguro garnyrai, receptų knyga

Kategorijos