Publikavimo data: 2024-05-25
Pieno košė su moliūgais multicooker
Klampi, kvapni ir švelni sorų košė - mėgstami sotūs ir sveiki pusryčiai. Moliūgus galima naudoti šviežius arba šaldytus. Prieš verdant soras reikia tinkamai nuplauti šiltame vandenyje. Geriausia porą minučių pamirkyti verdančiame vandenyje, kad iš kruopų pasišalintų kartumas. Dėl skonio į košę galima įdėti sultenių, abrikosų ir kokosų pieno. Daugiafunkcinėje keptuvėje košė ypač skani, nes ji troškinama tinkamoje temperatūroje, uždengus dangtį, kaip rusiškoje orkaitėje.
Žingsnis 1
Paruoškite moliūgą. Smulkiai supjaustykite moliūgą. Sudėkite į multicooker dubenį.
Žingsnis 2
Išvirkite košę. Į multicookerį suberkite soras, cukrų ir pieną. Gerai išmaišykite. Uždarykite dangtį ir įjunkite režimą "Pieno košė".
Kategorijos