Pieno košė su moliūgais multicooker pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Pieno košė su moliūgais multicooker

Klampi, kvapni ir švelni sorų košė - mėgstami sotūs ir sveiki pusryčiai. Moliūgus galima naudoti šviežius arba šaldytus. Prieš verdant soras reikia tinkamai nuplauti šiltame vandenyje. Geriausia porą minučių pamirkyti verdančiame vandenyje, kad iš kruopų pasišalintų kartumas. Dėl skonio į košę galima įdėti sultenių, abrikosų ir kokosų pieno. Daugiafunkcinėje keptuvėje košė ypač skani, nes ji troškinama tinkamoje temperatūroje, uždengus dangtį, kaip rusiškoje orkaitėje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Pieno košė su moliūgais multicooker Žingsnis 1
Paruoškite moliūgą. Smulkiai supjaustykite moliūgą. Sudėkite į multicooker dubenį.

Žingsnis 2

Pieno košė su moliūgais multicooker Žingsnis 2
Išvirkite košę. Į multicookerį suberkite soras, cukrų ir pieną. Gerai išmaišykite. Uždarykite dangtį ir įjunkite režimą "Pieno košė".

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, sorų košė, receptų knyga, sorų košė su pienu, košė su pienu

Kategorijos