Pieno košė su moliūgais multicooker pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Pieno košė su moliūgais multicooker

Klampi, kvapni ir švelni sorų košė - mėgstami sotūs ir sveiki pusryčiai. Moliūgus galima naudoti šviežius arba šaldytus. Prieš verdant soras reikia tinkamai nuplauti šiltame vandenyje. Geriausia porą minučių pamirkyti verdančiame vandenyje, kad iš kruopų pasišalintų kartumas. Dėl skonio į košę galima įdėti sultenių, abrikosų ir kokosų pieno. Daugiafunkcinėje keptuvėje košė ypač skani, nes ji troškinama tinkamoje temperatūroje, uždengus dangtį, kaip rusiškoje orkaitėje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieno košė su moliūgais multicooker Žingsnis 1
Paruoškite moliūgą. Smulkiai supjaustykite moliūgą. Sudėkite į multicooker dubenį.

Žingsnis 2

Pieno košė su moliūgais multicooker Žingsnis 2
Išvirkite košę. Į multicookerį suberkite soras, cukrų ir pieną. Gerai išmaišykite. Uždarykite dangtį ir įjunkite režimą "Pieno košė".

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos