Pieno kremas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-10

Pieno kremas receptas

Profesionalūs konditeriai grietinėlę iš pieno ruošia virimo būdu. Dėl to naminis kremas tampa tirštas, švelnaus pieno skonio. Norint pasiekti tinkamą konsistenciją, reikėtų rinktis 3,2 % riebumo pieną.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
379 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
34 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieno kremas receptas Žingsnis 1
Iš anksto pasiruoškite puodą ar kitą storadugnį indą. Išimkite maišytuvą.

Žingsnis 2

Pieno kremas receptas Žingsnis 2
Paruoškite pieno pagrindą. Miltus suberkite į puodą ant vidutinės ugnies. Nuolat maišydami plaktuvu po truputį supilkite pieną. Kai tik masė užvirs, dar pusę minutės palaikykite ant ugnies, tada nuimkite ir palikite 10 min. atvėsti. Tada 15 min. uždenkite kremą maistine plėvele ir 60 min. padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Pieno kremas receptas Žingsnis 3
Paruoškite pieno kremą. Tam kambario temperatūros sviestą su cukraus pudra plakite mikseriu 4 minutes. Palaipsniui supilkite pieno pagrindą ir toliau plakite iki vientisos masės. naminiu pieno kremu papuoškite tortą ar tortus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos