Publikavimo data: 2025-08-18
Pieno pagrindo šokoladinis riešutų kremas su lazdyno riešutais
Pieno, kakavos ir lazdyno riešutų desertas primena visiems gerai žinomą šokolado pastą su riešutais, tačiau naminis šio saldumyno receptas leidžia paruošti produktą iš natūralių ingredientų, naudingesnį ir, žinoma, skanesnį. Tam nereikės daug lėšų ir laiko. Priešingai, per kelias minutes galėsite patiekti šokolado su riešutais kremą prie arbatos, kuriame, be to, yra daug mikroelementų, ir tai tiesiog skanus ir apetitą keliantis saldumynas.
Žingsnis 1
Smulkiai sukapokite riešutus. Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus - cukrų, kakavą, cinamoną ir miltus. Išmaišykite, kad susijungtų.
Žingsnis 2
Supilkite mišinį į puodą ir užpilkite pienu. Išmaišykite ir pastatykite ant silpnos ugnies. Nuolat maišydami užvirinkite, tada į mišinį suberkite riešutus ir sviestą. Išmaišykite iki vientisos masės ir išjunkite. Leiskite atvėsti.
Kategorijos