Pikantiška kesadila su dešra. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Pikantiška kesadila su dešra.

Jei norite paruošti skanų patiekalą, bet neturite daug laiko, kesadilijos su dešrelėmis - kaip tik tai. Kelios minutės - ir patiekalas jau ant stalo jūsų šeimai ar svečiams. Toks dešros naudojimas niekaip nesugadina meksikietiškos kesadilijos, priešingai, suteikia jai pikantiško skonio. Tokį šedevrą gali pagaminti net moksleiviai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
1 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Pikantiška kesadila su dešra. Žingsnis 1
Padėkite tortiliją ant įkaitintos nepridegančios keptuvės be aliejaus ir įkaitinkite ją iš abiejų pusių. Ant vienos pusės užtepkite tarkuoto sūrio, dešros ir tarkuoto sūrio.

Žingsnis 2

Pikantiška kesadila su dešra. Žingsnis 2
Uždenkite įdarą kita puse ir kepkite po 1,5 minutės iš abiejų pusių, kol apskrus. Jei norite, pridėkite salotų lapų ir raudonųjų svogūnų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, quesadilla, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos