Publikavimo data: 2024-05-26
Pikantiška kesadila su dešra.
Jei norite paruošti skanų patiekalą, bet neturite daug laiko, kesadilijos su dešrelėmis - kaip tik tai. Kelios minutės - ir patiekalas jau ant stalo jūsų šeimai ar svečiams. Toks dešros naudojimas niekaip nesugadina meksikietiškos kesadilijos, priešingai, suteikia jai pikantiško skonio. Tokį šedevrą gali pagaminti net moksleiviai.
Žingsnis 1
Padėkite tortiliją ant įkaitintos nepridegančios keptuvės be aliejaus ir įkaitinkite ją iš abiejų pusių. Ant vienos pusės užtepkite tarkuoto sūrio, dešros ir tarkuoto sūrio.
Žingsnis 2
Uždenkite įdarą kita puse ir kepkite po 1,5 minutės iš abiejų pusių, kol apskrus. Jei norite, pridėkite salotų lapų ir raudonųjų svogūnų.
Kategorijos