Pikantiška pica su rūkyta mėsa ir mocarela pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Pikantiška pica su rūkyta mėsa ir mocarela

Picą mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji, todėl šiandien niekas negali nustebinti paprasta pica, tačiau skani pica gali nustebinti ir pradžiuginti. Norėdami ją pagaminti, turite laikytis taisyklių ir receptų, pasitelkti šiek tiek kulinarine patirtimi ar intuicija pagrįstos vaizduotės, o rezultatas bus patiekalas, kuris gaus aukštą įvertinimą. Pica su rūkyta mėsa ir mocarela yra būtent tokia.
Gaminimo laikas
105 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
263 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pikantiška pica su rūkyta mėsa ir mocarela Žingsnis 1
Pirmiausia iš vandens, cukraus, mielių ir 2 šaukštų miltų užmaišykite tešlą. Po 10 minučių suberkite visus miltus ir užminkykite tešlą. Minkykite 10 minučių, supilkite augalinį aliejų ir minkykite dar 10 minučių. Leiskite tešlai pakilti 60 minučių.

Žingsnis 2

Pikantiška pica su rūkyta mėsa ir mocarela Žingsnis 2
Kai tešla padidės, iškočiokite ploną apvalų pyragą. Dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos ir aptepkite pomidorų padažu, nesiekiančiu krašto. Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytos dešros ir mocarelos sūrio rutuliukų.

Žingsnis 3

Pikantiška pica su rūkyta mėsa ir mocarela Žingsnis 3
Pašaukite picą į orkaitę ir kepkite 220 laipsnių temperatūroje 15 minučių. Tada apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir dar 1 minutę palaikykite karštoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos