Publikavimo data: 2024-06-09
Pikantiška pica su rūkyta mėsa ir mocarela
Picą mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji, todėl šiandien niekas negali nustebinti paprasta pica, tačiau skani pica gali nustebinti ir pradžiuginti. Norėdami ją pagaminti, turite laikytis taisyklių ir receptų, pasitelkti šiek tiek kulinarine patirtimi ar intuicija pagrįstos vaizduotės, o rezultatas bus patiekalas, kuris gaus aukštą įvertinimą. Pica su rūkyta mėsa ir mocarela yra būtent tokia.
Žingsnis 1
Pirmiausia iš vandens, cukraus, mielių ir 2 šaukštų miltų užmaišykite tešlą. Po 10 minučių suberkite visus miltus ir užminkykite tešlą. Minkykite 10 minučių, supilkite augalinį aliejų ir minkykite dar 10 minučių. Leiskite tešlai pakilti 60 minučių.
Žingsnis 2
Kai tešla padidės, iškočiokite ploną apvalų pyragą. Dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos ir aptepkite pomidorų padažu, nesiekiančiu krašto. Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytos dešros ir mocarelos sūrio rutuliukų.
Žingsnis 3
Pašaukite picą į orkaitę ir kepkite 220 laipsnių temperatūroje 15 minučių. Tada apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir dar 1 minutę palaikykite karštoje orkaitėje.
Kategorijos