Publikavimo data: 2025-08-16
Pikantiškas rūkytos krūtinėlės užkandis su bulvėmis ir grybais
Šiame užkandyje "išvirti, supjaustyti ir sumaišyti" yra tik pusė darbo. Tada įsijungia kulinariniai talentai - kiek ir ko, kokių skonių pridėti, kokia nata bus pagrindinė, kokia tekstūra . Sutiksite, kad tai jau panašu į meną. Įdėti grybų yra viena plonytė linija, sūrio - kita, o rūkytos krūtinėlės - trečia. Taip sukuriamas patiekalas, kuris iš pirmo žvilgsnio atrodo paprastas, tačiau jo "chemija" perėjo kelis etapus, kad viskas būtų itin skanu ir itin aromatinga.
Žingsnis 1
Stambiais kubeliais supjaustykite svogūną ir papriką. Kepkite juos, kol įgaus auksinę spalvą, ir perkelkite į lėkštę.
Žingsnis 2
Tame pačiame aliejuje apkepkite kubeliais supjaustytus grybus. Išimkite juos iš keptuvės prie svogūnų. Apkepkite bulves ir morkas, taip pat supjaustytas kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais, sudėkite džiovintus česnakus ir kartu kepkite 5 min.
Žingsnis 3
Į daržoves sudėkite kubeliais supjaustytą rūkytą krūtinėlę, kepkite 5 minutes ir sudėkite tarkuotą arba kubeliais supjaustytą sūrį bei susmulkintas žoleles. Sudėkite visus ingredientus ir išmaišykite.
Kategorijos