Pikantiškas suflė su kokoso drožlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Pikantiškas suflė su kokoso drožlėmis

Šį seną prancūzišką desertą jau seniai pamėgo saldumynų mėgėjai. Jis naudojamas ne tik kaip atskiras patiekalas, bet ir kaip pyragų ar pyragaičių pusgaminis, taip pat kaip konditerijos gaminių puošmena. Suflė turi daug privalumų: tai ne tik saldus, bet ir sveikas bei dietinis produktas. Pagal šį receptą galima be galo eksperimentuoti, pridėti naujų ingredientų ir skonio derinių.
Gaminimo laikas
145 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
390 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pikantiškas suflė su kokoso drožlėmis Žingsnis 1
Puode sumaišykite kokosų pieną, baltąjį šokoladą, kondensuotą pieną ir agarą. Pastatykite puodą ant silpnos ugnies ir užvirinkite, bet neužvirkite. Nuolat maišykite mediniu šaukštu. Paruoštus riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje, jie turi tapti traškūs. Atvėsinkite ir susmulkinkite peiliu arba trintuvu.

Žingsnis 2

Pikantiškas suflė su kokoso drožlėmis Žingsnis 2
Išimkite kremą iš šaldytuvo. Atvėsusią grietinėlę plakite iki standžių putų. Į atvėsusį kokosų pieną ir agaro ir agaro mišinį palaipsniui po šaukštą supilkite plaktą grietinėlę. Po kiekvienos porcijos atsargiai pamaišykite, kad grietinėlė neprarastų tūrio. Pabaigoje į suflė įmaišykite šiek tiek paruoštų riešutų ir kokoso drožlių.

Žingsnis 3

Pikantiškas suflė su kokoso drožlėmis Žingsnis 3
Atsargiai perkelkite suflė į paruoštus skaidrius kremus. Kad suflė išliktų puresni, vieną minutę atšaldykite juos šaldiklyje. Suflė paviršių pabarstykite likusiais kokosais ir riešutais. Dėkite į šaldytuvą dviem valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos