Publikavimo data: 2024-05-26
Pikantiški sūrio pyragėliai su dešra, grybais ir pomidorais
Net ir gerai pažįstamo patiekalo skonį visada galite pagyvinti į jį pridėdami neįprastų ingredientų. Siūlomi sūrio pyragaičiai ruošiami su dešra ir grybais, ir tai kalba už save. Pikantiškas dešros skonis, grybų aromatas padaro juos dar patrauklesnius ir neįprastus. Bet kuriuo atveju galėsite nustebinti savo šeimą ar draugus, ir ne tik skoniu, bet ir biudžetine kaina.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite miltus, kefyrą, varškę ir kiaušinį. Dešrą ir pomidorus supjaustykite vienodais kubeliais, pievagrybius - nedideliais gabalėliais, sūrį sutarkuokite stambia tarka, susmulkinkite žoleles.
Žingsnis 2
Į tešlą sudėkite visus susmulkintus ingredientus. Pagal skonį pagardinkite druska, paprika ir aštriaisiais pipirais ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 3
Tešlą, panašią į paplotėlius, dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
Kategorijos