Publikavimo data: 2024-05-19
Pikantiškos cukinijos ant wok
Kepti ant wok keptuvės galima ne tik makaronus su mėsa ir jūros gėrybėmis. Wok keptuvėje taip pat galite virti daržoves, pvz., cukinijas. Cukinijos, virtos su sojų padažu ir aitriosiomis paprikomis, ant wok keptuvės gaunasi ne prastesnės nei kiti azijietiški patiekalai ir gali būti puiki alternatyva tofu, kuris yra pagrindinis mėsos pakaitalas vegetariškuose patiekaluose ant wok keptuvės.
Žingsnis 1
Visus ingredientus išdėliokite ant darbinio paviršiaus, kad būtų lengviau paruošti. Išmatuokite reikiamą visų ingredientų kiekį ir suskirstykite į indelius, kad būtų lengva pasiekti. Nuplaukite cukinijas ir nulupkite svogūną.
Žingsnis 2
Cukiniją ir svogūną supjaustykite gana stambiais kubeliais. Wok keptuvėje įkaitinkite aliejų ir maišydami kepkite cukinijas ir svogūnus 5-7 minutes, kad cukinijos ir svogūnai būtų ne suminkštėję, o al dente. Baigiant kepti, į wok keptuvę įpilkite sojų padažo ir aitriosios paprikos ir gerai išmaišykite.
Kategorijos