Pikeperch rūgpienis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Pikeperch rūgpienis

Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pikeperch rūgpienis Žingsnis 1
Supjaustykite lydekos filė porcijomis.

Žingsnis 2

Pikeperch rūgpienis Žingsnis 2
Supjaustykite morkas apskritimais ir išpjaukite žvaigždutes, kad patiekalas būtų dar puošnesnis.

Žingsnis 3

Pikeperch rūgpienis Žingsnis 3
Supjaustykite kietai virtus vištienos kiaušinius griežinėliais.

Žingsnis 4

Pikeperch rūgpienis Žingsnis 4
Paruoškite sultinį sultiniui. Tam lydekas ir morkas, taip pat žirnelius ir lauro lapą užpilkite 1,5-2 litrais vandens ir virkite 15 minučių, prireikus nugriebkite putas.

Žingsnis 5

Pikeperch rūgpienis Žingsnis 5
Nusunkite sultinį į atskirą indą ir jame atskieskite želatiną.

Žingsnis 6

Pikeperch rūgpienis Žingsnis 6
Į formą sudėkite lydekų filė ir morkas.

Žingsnis 7

Pikeperch rūgpienis Žingsnis 7
Patiekalą taip pat papuoškite vištienos kiaušinių puselėmis ir raudonaisiais ikrais.

Žingsnis 8

Pikeperch rūgpienis Žingsnis 8
Atsargiai supilkite ingredientus į sultinį.

Žingsnis 9

Pikeperch rūgpienis Žingsnis 9
Dėkite įdarą į šaldytuvą 3 valandoms, kol sustings.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos