Publikavimo data: 2024-05-19
Pikeperch rūgpienis
Žingsnis 1
Supjaustykite lydekos filė porcijomis.
Žingsnis 2
Supjaustykite morkas apskritimais ir išpjaukite žvaigždutes, kad patiekalas būtų dar puošnesnis.
Žingsnis 3
Supjaustykite kietai virtus vištienos kiaušinius griežinėliais.
Žingsnis 4
Paruoškite sultinį sultiniui. Tam lydekas ir morkas, taip pat žirnelius ir lauro lapą užpilkite 1,5-2 litrais vandens ir virkite 15 minučių, prireikus nugriebkite putas.
Žingsnis 5
Nusunkite sultinį į atskirą indą ir jame atskieskite želatiną.
Žingsnis 6
Į formą sudėkite lydekų filė ir morkas.
Žingsnis 7
Patiekalą taip pat papuoškite vištienos kiaušinių puselėmis ir raudonaisiais ikrais.
Žingsnis 8
Atsargiai supilkite ingredientus į sultinį.
Žingsnis 9
Dėkite įdarą į šaldytuvą 3 valandoms, kol sustings.
Kategorijos