Pilafas ant atviros ugnies puode pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pilafas ant atviros ugnies puode

Labai ilgai ieškojau įvairių plovo receptų, išbandžiau daugybę jų. Ir pagaliau radau tokį, kuris patinka visiems šeimos nariams be išimties. Nėra nieko skanesnio už trapų, kvapnų plovą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
27 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.84/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Morkas supjaustykite šiaudeliais, ne itin smulkiai. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Ryžius mirkykite apie 15-20 minučių. Baravykus mirkykite atskirai.

Žingsnis 2

Užkurkite ugnį ir įkaitinkite katilą. Įpilkite augalinio aliejaus.

Žingsnis 3

Kepkite mėsą verdančiame aliejuje. Druska.

Žingsnis 4

Pilafas ant atviros ugnies puode Žingsnis 4
Sudėkite svogūnus į katilą ir kepkite apie 5 minutes, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 5

Pilafas ant atviros ugnies puode Žingsnis 5
Tada sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas ir virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 6

Sudėkite baravykus, zirą, pipirus, druską ir česnako galvutę. Supilkite nuplautus ryžius, išlyginkite ir užpilkite vandeniu vos virš ryžių lygio.

Žingsnis 7

Kai ryžiai bus paruošti, nukelkite katilą nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir palikite kuriam laikui prisitraukti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos