"Pilafas" iš sorų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

"Pilafas" iš sorų

Turtingas plovo skonis nauju būdu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

"Pilafas" iš sorų Žingsnis 1
Apkepkite mėsą iki auksinės spalvos ir perkelkite į puodą storu dugnu arba katilą.

Žingsnis 2

"Pilafas" iš sorų Žingsnis 2
Supjaustykite morkas ir svogūnus, sudėkite česnaką. Kepkite 5 minutes ir sudėkite į puodą su mėsa.

Žingsnis 3

"Pilafas" iš sorų Žingsnis 3
Suberkite prieskonius ir užpilkite stikline vandens. Troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 4

"Pilafas" iš sorų Žingsnis 4
Nemaišydami supilkite nuplautas soras ir uždenkite dangčiu. Palikite troškintis ant silpnos ugnies 15 minučių, tada patikrinkite, ar soros jau paruoštos, jei ne, troškinkite dar 5 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir palikite 10 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos