Pilafas, virtas katile pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Pilafas, virtas katile

Puode virtas plovas yra daug skanesnis nei puode. Ryžiai būna traškūs, mėsa minkšta, tiesiog skanu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Pilafas, virtas katile Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite mažais kubeliais ir 15 minučių kepkite katile su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 2

Pilafas, virtas katile Žingsnis 2
Nuplaukite ir nulupkite morkas. Supjaustykite griežinėliais, sudėkite į katilą su mėsa ir sumaišykite. Kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Supilkite į katilą verdantį vandenį taip, kad jis apsemtų turinį ir būtų porą centimetrų aukščiau.

Žingsnis 4

Pilafas, virtas katile Žingsnis 4
Ryžius sudėkite į dubenį, nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Kartokite kelis kartus, kol vanduo bus skaidrus. Sudėkite ryžius į katilą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pasirinktais prieskoniais.

Žingsnis 5

Pilafas, virtas katile Žingsnis 5
Troškinkite po uždengtu dangčiu ant silpnos ugnies 20 minučių, kol ryžiai sugers visą vandenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos