Publikavimo data: 2024-09-17
Pilafas, virtas katile
Puode virtas plovas yra daug skanesnis nei puode. Ryžiai būna traškūs, mėsa minkšta, tiesiog skanu.
Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite mažais kubeliais ir 15 minučių kepkite katile su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Nuplaukite ir nulupkite morkas. Supjaustykite griežinėliais, sudėkite į katilą su mėsa ir sumaišykite. Kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Supilkite į katilą verdantį vandenį taip, kad jis apsemtų turinį ir būtų porą centimetrų aukščiau.
Žingsnis 4
Ryžius sudėkite į dubenį, nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Kartokite kelis kartus, kol vanduo bus skaidrus. Sudėkite ryžius į katilą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pasirinktais prieskoniais.
Žingsnis 5
Troškinkite po uždengtu dangčiu ant silpnos ugnies 20 minučių, kol ryžiai sugers visą vandenį.
Kategorijos