Žingsnis 1
Paruoškite avinžirnius ir daržoves. Nuplautus avinžirnius virkite puode ant silpnos ugnies 40 minučių. Į multicookerio dubenį supilkite aliejų. Sudėkite į jį svogūnus ir morkas, kepkite "kepimo" režimu 20 minučių. Po to sudėkite zirą, karį ir avinžirnius. Kepkite "kepimo" režimu dar 10 minučių.
Žingsnis 2
Sudėkite likusius produktus ir baigkite kepti. Praėjus nurodytam laikui, atidarykite dangtį, į multicookerį sudėkite kubeliais supjaustytą moliūgą ir sultenes, toliau kepkite "kepimo" režimu dar 15 minučių. Tada supilkite ryžius, įpilkite verdančio vandens ir druskos. Į vidurį įdėkite česnako galvutę ir įjunkite "plovo" režimą. Likus kelioms minutėms iki programos pabaigos (laikas nustatomas automatiškai), suberkite pistacijas. Prieš patiekdami išimkite česnakus iš patiekalo.