Pilavas su bulguru ir vermišeliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Pilavas su bulguru ir vermišeliais

Plovas - rytietiškas patiekalas, kurį sudaro ryžiai, mėsa ir prieskoniai. Jis verdamas plovnicoje, katilinėje arba laganoje. Vietoj ryžių galima naudoti bulgurą arba makaronus. Kaip pagrindinį patiekalą pabandykite gaminti bulguro plovą su vermišeliu. Pilavo kruopos gali būti ruošiamos dviem būdais: verdant arba verdant garuose. Norint bulgurą virti garuose, katilo dugnas padengiamas pita duona arba tarkuotomis bulvėmis, ant viršaus supilamos kruopos, įpilama šiek tiek vandens ir kruopos troškinamos po dangčiu 35 minutes.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
322 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Pilavas su bulguru ir vermišeliais Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Į keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų ir apie 5 min. kepkite faršą. Mėsą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Tada katilėlyje ištirpinkite sviestą ir sudėkite vermišelius. Maišydami kepkite jas apie 3 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Pilavas su bulguru ir vermišeliais Žingsnis 2
Išvirkite bulguro plovą. Į vermišelių katilą sudėkite maltą mėsą, bulgurą, baravykus ir užpilkite dviem stiklinėmis vandens. Uždenkite katilą, palaukite, kol užvirs. Tada sumažinkite ugnį ir virkite plovą 25 minutes. Baigiant virti, visus ingredientus išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos