Pilavas su kalakutienos filė ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pilavas su kalakutienos filė ir prieskoniais

Maitinantis, greitas, nebrangus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Pilavas su kalakutienos filė ir prieskoniais Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Pilavas su kalakutienos filė ir prieskoniais Žingsnis 2
Sutarkuokite arba supjaustykite morkas ir susmulkinkite svogūną. Sudėkite į augaliniame aliejuje pakepintą mėsą. Troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Pilavas su kalakutienos filė ir prieskoniais Žingsnis 3
Sudėkite nuplautus ryžius, druską, prieskonius, viską sumaišykite ir kepkite ant didelės ugnies 2 minutes. Supilkite vandenį ir troškinkite, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos