Pilavas su kiauliena ir pomidorų pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Pilavas su kiauliena ir pomidorų pasta

Pilavas su kiauliena ir pomidorų pasta - puikus pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei, taip pat jis gali tapti pagrindiniu karštuoju patiekalu ant šventinio stalo. Todėl plovo receptai būna sotūs ir kvapnūs, o dėl pomidorų pastos plovo skonis tampa gilesnis ir išraiškingesnis.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.74/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pilavas su kiauliena ir pomidorų pasta Žingsnis 1
Į puodą storu dugnu arba katilą supilkite aliejų, suberkite svogūnus ir morkas. Kepkite ant silpnos ugnies apie 5 minutes, tada sudėkite mėsą ir česnaką ir kepkite dar 15 minučių.

Žingsnis 2

Pilavas su kiauliena ir pomidorų pasta Žingsnis 2
Tada sudėkite pomidorų pastą ir plovo prieskonius, išmaišykite. Supilkite į katilą vandenį ir troškinkite mėsą su daržovėmis 20 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 3

Pilavas su kiauliena ir pomidorų pasta Žingsnis 3
Supilkite nuplautus ryžius, įberkite druskos, įmeskite lauro lapą ir virkite uždengę uždengtu dangčiu apie pusvalandį, retkarčiais pamaišydami. Kad plovas įgautų intensyvesnį aromatą ir pikantiškesnį skonį, virdami į ryžius suberkite nedidelę česnako galvutę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos