Publikavimo data: 2024-06-08
Pilavas su kiauliena ir pomidorų pasta
Pilavas su kiauliena ir pomidorų pasta - puikus pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei, taip pat jis gali tapti pagrindiniu karštuoju patiekalu ant šventinio stalo. Todėl plovo receptai būna sotūs ir kvapnūs, o dėl pomidorų pastos plovo skonis tampa gilesnis ir išraiškingesnis.
Žingsnis 1
Į puodą storu dugnu arba katilą supilkite aliejų, suberkite svogūnus ir morkas. Kepkite ant silpnos ugnies apie 5 minutes, tada sudėkite mėsą ir česnaką ir kepkite dar 15 minučių.
Žingsnis 2
Tada sudėkite pomidorų pastą ir plovo prieskonius, išmaišykite. Supilkite į katilą vandenį ir troškinkite mėsą su daržovėmis 20 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Supilkite nuplautus ryžius, įberkite druskos, įmeskite lauro lapą ir virkite uždengę uždengtu dangčiu apie pusvalandį, retkarčiais pamaišydami. Kad plovas įgautų intensyvesnį aromatą ir pikantiškesnį skonį, virdami į ryžius suberkite nedidelę česnako galvutę.
Kategorijos