Pilavas su ryžiais ir kukurūzais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pilavas su ryžiais ir kukurūzais

Plovas - nuo X a. Rytuose paplitęs patiekalas. Įvairios šalys turi savų jo gaminimo ypatumų. Pavyzdžiui, Tadžikistane plovas ruošiamas su aviena, vištiena arba jautiena. Maistui gaminti naudojami ketaus katilai. Daržovės ir mėsa kepamos ant avienos riebalų. Savo ruožtu uzbekai patiekalą gamina iš maltos mėsos, o ne iš mėsos gabaliukų. Pabandykite gaminti plovą su ryžiais ir kukurūzais europietišku būdu, receptas tikrai taps jūsų patiekalu.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Pilavas su ryžiais ir kukurūzais Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Mėsą ir morkas supjaustykite batonais, svogūną - pusžiedžiais. Česnaką palikite su sveikomis skiltelėmis. Keptuvėje aliejuje 7 minutes pakepinkite svogūną, sudėkite morkas ir kepkite dar 10 minučių. Tada sudėkite mėsą, ciberžolę ir supilkite šiek tiek vandens. Virkite 20 minučių.

Žingsnis 2

Pilavas su ryžiais ir kukurūzais Žingsnis 2
Paruoškite plovą. Į keptuvę suberkite ryžius, česnaką, zirą, kalendrą ir druską. Supilkite vandenį, kad jis apsemtų keptuvę 1 cm. Virkite apie 30 minučių, kol skystis išgaruos. Supilkite kukurūzus, išmaišykite ir virkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos