Pilavas su vištiena ir prieskoniais puode pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pilavas su vištiena ir prieskoniais puode

Įprasti ryžiai su plovo prieskoniais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Pilavas su vištiena ir prieskoniais puode Žingsnis 1
Kepimo skardoje augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus ir mėsą.

Žingsnis 2

Pilavas su vištiena ir prieskoniais puode Žingsnis 2
Sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas.

Žingsnis 3

Pilavas su vištiena ir prieskoniais puode Žingsnis 3
Sudėkite ryžius ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Pilavas su vištiena ir prieskoniais puode Žingsnis 4
Užpilkite vandeniu, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių, troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 5

Pilavas su vištiena ir prieskoniais puode Žingsnis 5
Sudėkite česnakus ir troškinkite dar 10 minučių. Pilavas nėra trapus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos