Pilavas su vištiena puode pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Pilavas su vištiena puode

Kaip virti trapų plovą su vištiena puode? Šiam patiekalui idealiai tinka paukštienos krūtinėlė ir šlaunelės. Jei įmanoma, plovui pirkite kaimišką vištieną. Ji yra riebesnė, o mėsa neturi pašalinių kvapų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Pilavas su vištiena puode Žingsnis 1
Pasigaminkite zirvaką (daržovių ir mėsos pagrindą plovui). Į keptuvę storu dugnu įpilkite aliejaus ir įkaitinkite ją ant vidutinės ugnies. Jame pakaitomis kepkite svogūną, vištieną ir morkas, kol lengvai paruduos (kiekvienam produktui paprastai reikia 7-10 minučių). Apkeptus produktus sumaišykite ir įberkite prieskonių. Išmaišykite ir troškinkite kartu 3-5 minutes.

Žingsnis 2

Pilavas su vištiena puode Žingsnis 2
Paruoškite vištienos plovą puode. Į cirvaką sudėkite ryžius, česnako skilteles ir vandenį. Skystis turėtų padengti plovas 1-2 cm. Uždenkite puodą dangčiu ir 15-20 min. palaikykite ant vidutinės ugnies. Kai ryžiai sugers visą vandenį ir taps trapūs, nukelkite puodą nuo ugnies ir palikite plovą 10-15 min. brinkti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos