Pilavas su vištiena puode pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Pilavas su vištiena puode

Kaip virti trapų plovą su vištiena puode? Šiam patiekalui idealiai tinka paukštienos krūtinėlė ir šlaunelės. Jei įmanoma, plovui pirkite kaimišką vištieną. Ji yra riebesnė, o mėsa neturi pašalinių kvapų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pilavas su vištiena puode Žingsnis 1
Pasigaminkite zirvaką (daržovių ir mėsos pagrindą plovui). Į keptuvę storu dugnu įpilkite aliejaus ir įkaitinkite ją ant vidutinės ugnies. Jame pakaitomis kepkite svogūną, vištieną ir morkas, kol lengvai paruduos (kiekvienam produktui paprastai reikia 7-10 minučių). Apkeptus produktus sumaišykite ir įberkite prieskonių. Išmaišykite ir troškinkite kartu 3-5 minutes.

Žingsnis 2

Pilavas su vištiena puode Žingsnis 2
Paruoškite vištienos plovą puode. Į cirvaką sudėkite ryžius, česnako skilteles ir vandenį. Skystis turėtų padengti plovas 1-2 cm. Uždenkite puodą dangčiu ir 15-20 min. palaikykite ant vidutinės ugnies. Kai ryžiai sugers visą vandenį ir taps trapūs, nukelkite puodą nuo ugnies ir palikite plovą 10-15 min. brinkti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos